HNTV
KIKS U KRANJČEVIĆEVOJ

VIDEO: TRENUTAK KADA JE ARMADI, KEKU I ČITAVOJ RIJECI PAO MRAK NA OČI Junak čitave sezone postao tragičar: Situacija koja bi mogla odlučiti prvenstvo

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 06. svibanj 2017. 23:32

Nogometaši Rijeke u subotu su u 32. kola Prve HNL u gostima kod Lokomotive neočekivano izgubili sa 0-1 (0-0), a jedini pogodak zabio je Lovro Majer u sudačkoj nadoknadi iz penala (90+2).

Četiri kola prije kraja vodeća Rijeka ima 79 bodova, a drugoplasirani Dinamo, koji je u četvrtak u Zaprešiću pobijedio Inter sa 3-0, zaostaje pet bodova.

Odvojeno su stigli Mario Tokić i Matjaž Kek na press konferenciju nakon utakmice. Prvi je posao odradio presretni trener domaćina, koji je srušio klub u kojem je nekad igrao.

- Čestitao bih svojim igračima na pravoj muškoj utakmici. Bilo bi najrealnije da je neriješeno, ali sreća nas je nagradila za ovu borbu protiv odlične Rijeke. Ni kao igrač ni kao trener nisam igrao protiv tako dobre momčadi. Znali smo da ne možemo parirati Rijeci u nadigravanju i postavili smo se u čvrsti, elastični blok.

Kek je bio kratak i jasan.

- Ništa drugo mi ne preostaje nego da čestitam Lokomotivi na zasluženoj pobjedi. Kad u 90 minuta ne stvoriš šansu, onda ti se uvijek može dogoditi to što se dogodilo nama. Ono što je bilo s naše strane, nije bilo dobro. Suparnici su igrali angažirano, borbeno, dobivali duele i na kraju ih je nogomet nagradio.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 14:21