NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
RIJEČ TRENERA

Video: Tuga u Istri nakon neviđenog trilera: ‘Centimetri su odlučivali o svemu, nažalost protiv nas‘

Hvala igračima, upravi, kolegama u stožeru na uspješnoj sezoni - rekao je Escobar
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 07. svibanj 2021. 20:00

Šibenik je u susretu 33. kola Prve HNL stigao do pobjede protiv Istre 1961 (1-0) i tako i matematički osigurao ostanak među elitom. Momčad sa Šubićevca nalazi se na šestom mjestu sa 35 bodova, 10 više od posljednje Istre 1961. Kako Puljani do kraja imaju za odigrati još samo tri susreta jasno je kako im je Šibenik postao nedostižan te će do kraja prvenstva morati "hvatati" pretposljendji Varaždin koji ima 27, odnosno osmu Lokomotivu koja ima 29 bodova.

- Napokon smo i matematički sigurni nakon ove pobjede, iako nismo bili ugroženi po meni i prije utakmice. Hvala igračima, upravi, kolegama u stožeru na uspješnoj sezoni. Što se utakmice tiče bila je vrlo dramatična, posebno završnica. Dok smo čekali provjeru u VAR-u molio sam boga, ljubio sliku svoga sina, i uslišile su se moje želje. Zaslužili smo ovu pobjedu, da je bilo neodlučno bilo bi nepravedno - rekao je trener domaćina Escobar.

Na poraženoj strani šok, muk i razočaranje. Došli su u Šibenik s velikim planovima, ostali bez ičega.

- Centrimetri su danas odlučivali o svemu, nažalost protiv nas. Možda nismo ni zaslužili, premalo smo dali u ovako važnoj utakmici za nas. Loše smo ušli u utakmicu, s premalo žara, pod pritiskom rezultata i stanja, lanjske kvalifikacije su se nastavile i ove sezone. Ispuhani smo, ali moramo se sabrati i u ove dvoje domaće utakmice uzeti svih 6 bodova - rekao je Danijel Jumić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 11:45