Paolo Tramezzani, trener Istre 1961

 GORAN SEBELIC Cropix
REAKCIJE TRENERA

Tramezzani prokomentirao obračun usred visokih tenzija, Zekić: ‘Zlo ne dolazi samo, čeka nas krvava borba‘

‘Utakmicu možemo rasčlaniti na period prije i poslije crvenog kartona‘, poručuje trener Osijeka
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 20. travanj 2024. 20:03

Bilo je puno razloga za osmijeh na licu Paola Tramezzanija. Istra je prekinula niz poraza i zabilježila prvu pobjedu nakon skoro dva mjeseca. Na početku obraćanja nakon utakmice trener Puljana nije krenuo s pobjedom već s impresijama Opus Arene.

- Prvi put sam na ovom sjajnom stadionu, atmosfera i teren su fantastični. Svi su mi govorili kakav je novi stadion u Osijeku, ali svejedno sam se iznenadio. Sretan sam zbog rezultata, pokazali smo hrabrost, bili čvrsti u duelu, drago mi je zbog mojih igrača jer u prošlom kolu odigrali su sjajnu utakmicu protiv Rijeke, ali nije ih nagradilo. Znali smo da će Osijek pokušati pritisnuti, izbjeći poraz, imali smo šansi za treći gol, ali odlično smo reagirali kada su domaćini krenuli na sve ili ništa - rekao je trener Istre.

Pitali smo Tramezzanija za tenzije između dvije klupe po završetku prvog dijela, no za njega to nije ništa na što bi se trebao osvrtati.

- To je nogomet... Sve se završi kada se utakmica završi - zaključio je trener Puljana.

Zoran Zekić utakmicu je odvojio na dva dijela - do isključenja Bralića i nakon njega.

- Utakmicu možemo raščlaniti do 36. minute i nakon nje. Imali smo sve pod kontrolom, imali zakašnjelu reakciju, jedno zlo ne dolazi samo, nadao sam se da ćemo dočekati poluvrijeme bez primljenog gola da se malo konsolidiramo. I opet, nažalost, imali smo katastrofalnu reakciju na početku drugog dijela. Igrači su dali koliko su mogli... Nama ostaje da dižemo mlade dečke i tražimo rezultat. Imat ćemo krvavu borbu do kraja za četvrto mjesto. Pričao sam s igračima, moramo se boriti do kraja, ovaj grad je nekad bio poznat po tome i vjerujem da ćemo im to usaditi - poručio je trener Bijelo-plavih.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 20:06