Moro
 Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
PRUŽIO DOBRU PARTIJU

VIDEO: ZABIO RIJECI I NAJAVIO SPEKTAKL U PORTUGALU! BJELIČIN DŽOKER ZA UZVRAT NA LUZU 'Spreman sam! Svi smo svjesni da nas čeka velika utakmica'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 10. ožujak 2019. 23:47

Opet slična priča u mix zoni kao i nakon većine maksimirskih utakmica ove sezone. Zadovoljni Dinamovi nogometaši prepuni samopouzdanja, najavljuju nove velike bitke nakon pobjede protiv Rijeke na Maksimiru (3:1).

- Oni su na početku dobri krenuli, bili su agresivni, to nas je probudilo i onda smo odigrali kvalitetnu utakmicu. Normalno je da je Rijeka bila čvrsta i motivirana, ali na kraju smo zasluženo pobijedili. Sretan sam zbog gola i asistencije, to mi puno znači kao dodatno samopouzdanje za utakmicu u Lisabonu - rekao je Nikola Moro, koji će po svemu sudeći na Luzu biti zamjena za Ademija i Šunjića.

VIDEO: Tomo Ničota

- Spreman sam, osjećam se dobro, svi smo svjesni da nas čeka velika utakmica i da će pred njihovom publikom i na njihovu terenu biti jako teško. Ali, idemo tamo po još jedan veliki rezultat.

​​Mario Gavranović zabio je prvi pogodak nakon dugo vremena, baš je taj njegov gol prije poluvremena vratio Dinamo rezultatski u utakmicu.

- U početku smo im malo dopustili da budu agresivni, ali kasnije smo mi zaigrali bolje, zabili smo gol za 1:1. U drugom poluvremenu bili smo bolji. Rijeka je nakon nas najjača momčad u Hrvatskoj, znali smo da neće biti lako, ali ostvarili smo pobjedu koja nam je jako važna uoči Lisabona.

VIDEO: Tomo Ničota

Dino Perić zabio je gol koji je prelomio utakmicu, nije se složio sa zaključkom kako je susret dobila druga Dinamova momčad.

- Ovdje je 25 kvalitetnih igrača, svatko može svakoga zamijeniti, vidjeli ste to i u nekim drugim utakmicama, pa i protiv Benfice, nije nam protiv Rijeke bilo lako, ali pobijedili smo, spremni smo za Lisabon.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 09:58