Udarac Filipa Pandže u zid

 SCREENSHOT: YOUTUBE
STRAVIČNA SCENA

VIDEO: Zamalo izbjegnuta velika tragedija u trećoj HNL - nogometaš udario glavom u zid pored terena

Sve je podsjetilo na tragičan slučaj Hrvoja Čustića, ali ovaj put je, srećom, sve prošlo bez većih posljedica.
Piše: SNObjavljeno: 18. rujan 2022. 20:38

Stravična situacija dogodila se na utakmici petog kola 3. NL jug između Neretvanca i Junaka u Opuzenu. Domaći igrač Filip Pandža u 65. minuti utakmice nakon jednog dvoboja protiv Daoudea udario je leđima i glavom u zid koji je udaljen svega metar-dva od terena.

Cijela situacija podsjećala je na nesretni slučaj iz Zadra 2008. kada je Hrvoje Čustić udario glavom u zid i preminuo od posljedica tog udara. Srećom, ovaj put nije bilo tragičnog ishoda iako je Pandžin udarac u zid izgledao uistinu stravično. Odmah su se oko njega okupili igrači obje momčadi koji su s nevjericom gledali što se dogodilo i hvatali se za glavu, ali Pandža se nakon 10-ak minuta pridigao i zavijene glave napustio teren te otišao na hitni bolnički prijem. Kako doznajemo, on je dobio osam šavova, te neće imati većih posljedica.

Pandža se ovog ljeta priključio Neretvancu u koji je došao iz mostarskog Zrinjskog. No, nikako nema sreće jer mu je ovo već drugi put da je s utakmice otišao na hitni prijem. U prošlom kolu je Neretvanac gostovao kod Posedarja, a on je u 37. minuti zadobio posjekotinu ispod jagodične kosti te je i tada prebačen na hitni prijem.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 16:23