Podcast Sportskih novosti
 SPORTSKE NOVOSTI
PODCAST SPORTSKIH NOVOSTI

Video: ‘Zašto će Jovićević imati težak zadatak, hoće li Hajduk biti drugi i tko će ispasti iz lige!‘

Urednici i novinari Sportskih novosti najavljuju nastavak HNL-a i prognoziraju rasplet prvenstva
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2020. 10:34

Nakon gotovo tri mjeseca pauze zbog pandemije koronavirusa danas se vraća Prva hrvatska nogometna liga! Završni dio sezone nastavljen je utakmicama polufinala Kupa proteklog vikenda, a sada kreće i 45 dana prvenstvenih borbi.

Posljednja utakmica odigrana je još 9. ožujka, Lokomotiva je tada slavila u Gorici 3:1, a točno 88 dana nakon tog dvoboja Hajduk će na Poljudu tražiti bodove za drugo mjesto i kvalifikacije Lige prvaka protiv pretposljednjeg zaprešićkog Intera, koji je u zadnjih sedam gostovanja u Splitu poražen - sedam puta.

U subotu će od 19 sati igrati Slaven Belupo i Gorica, u 21 sat počinju Varaždin i Dinamo,a kolo će u nedjelju zaključiti dvoboji Istra 1961 - Rijeka (19 sati) te Lokomotiva - Osijek (21 sat).

Na ljestvici uvjerljovo vodi Dinamo s 65 bodova, ispred Rijeke (47), Lokomotive (46) i Hajduka (45). Osijek je peti s 42 boda, Gorica ima 35, Slaven Belupo 26, a na dnu su Istra 1961 (19), Inter (17) i Varaždin (17).

Sportske novosti će u suradnji s Hrvatskim telekomom vrlo detaljno pratiti rasplet ovosezonskog prvenstva. Osim ekskluzivnih izvještaja, vijesti, videa pogodaka, live prijenosa utakmica, nakon svakog kola analizirat ćemo događaje na prvoligaškim terenima u našem podcastu.

U emisiji s kojom najavlujuemo završnicu HNL-a glavni urednik Sportskih Robert Šola, dugogodišnji novinar i kolumnist SN-a Robert Matteoni te urednik web izdanja SN-a Siniša Sušec predviđaju rasplet borbe za Europu i bitke za ostanak, a prognozirali su i ishode utakmica prvog kola nastavka.

Prvenstvo se nastavlja bez gledatelja, ali u podcastu otkrivamo i informaciju kada će se navijači (i u kojem broju) smjeti vratiti na tribine!

Pogledajte emisiju:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 17:29