Kevin Theophile
 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
OTKRIVEN RAZLOG

Vijest koja je presjekla sve na Maksimiru: Evo zašto je Dinamo ostao i bez trećeg stopera protiv Lokosa

Theophile je trebao početi protiv Lokosa, a onda je misteriozno ispao iz zapisnika
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. kolovoz 2021. 21:12

Nevjerojatan rasplet situacije i peh sa stoperima na Maksimiru dobio je novi nastavak na večerašnjoj utakmici 6. kola HNL-a između DInama i Lokomotive. Nakon što su se u posljednja dva tjedna ozlijedila dva modra stopera - Lauritsen i Perić, pred sam susret s Lokosima stigla je nova šokantna vijest.

Kevin Theophile-Catherine misteriozno je prije utakmice ispao iz zapisnika i Dinamo je tri dana uoči uzvratnog susreta play-offa Lige prvaka sa Šerifom na Maksimiru ostao bez stopera. Barem za utakmicu s Lokosima. Francuz nije ni započeo večerašnju utakmicu, a umjesto njega na poziciji stopera igra desni bek Stefan Ristovski. Sve do sredine dugog poluvremena nije se znalo zašto Francuz nije u sastavu niti na klupi, špekuliralo se o ozljedi, a onda je stigla zapravo dobra vijest - Theophile je prije utakmice dobio vrlo jaku migrenu i zbog toga je propustio susret s Lokomotivom.

To bi ujedno trebalo značiti da će vrlo vjerojatno biti spreman za Šerif u srijedu.

Dinamo na klupi ima i crnogorskog stopera Stefana Milića, koji kod Krznara još nije dobio priliku, a problem s ozljedom ima i mladi stoper Josip Šutalo.

Dinamo tako večeras igra u sastavu: Livaković - Moharrami, Ristovski, Moubandje, Franjić - Gojak, Bulat - Kastrati, Ivanušec, Menalo - Jurić.

Prijenos susreta možete pratiti OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. svibanj 2024 02:49