Marin Brbić i Lukša Jakobušić
 CROPIX
RAZGOVORI U MARIBORU

VODEĆI LJUDI HAJDUKA NEOČEKIVANO BANULI U HOTEL S IGRAČIMA Glasnogovornik hitno zvao Oreščanina: 'Treneru, umjesto na večeru idete na razgovor...'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 03. srpanj 2019. 00:12

Predsjednik Marin Brbić, dopredsjednik Lukša Jakobušić i sportski direktor Saša Bjelanović večeras su nenajavljeno stigli u hotel Arena kako bi u pripremnoj bazi Hajduka obavili razgovor sa trenerom Sinišom Oreščaninom i smirili ukupnu situaciju unutar kluba. Sjeo je Brbić s trenerom, porazgovarali su 20-ak minuta i onda je tercet napustio hotel. Bez izjava, ali s nasmiješenim licima.

Pružio je Brbić još jednom podršku Oreščaninu, ostat će zajedno sa Jakobušićem i Bjelanovićem i u srijedu na Pohorju. Bit će i na utakmici Hajduka sa poljskim Slaskom, bit će treneru "na ruci", da mu pomognu ako zatreba.

To je sukus priče koja se nenadano odvila u hotelu Arena, upravo u trenutku kada su igrači krenuli na večeru. Na opće iznenađenje, u hotel su zajedno ušli Jakobušić i Bjelanović, odmah iza njih i predsjednik Brbić. - Jedva smo izbjegli nevrijeme kroz Hrvatsko zagorje – počeo je Brbić o vremenskim neprilikama s puta.

Ali, nastavilo se u ozbiljnijem tonu. Klupski glasnogoornik Božo Pavković susreo je trenera koji je krenuo na večeru i zamolio ga da promijeni plan. Tako je Oreščanin umjesto na večeru krenuo u sobu, odakle se spustio za 10-ak minuta. Potom je otišao na razgovor s Brbićem u četiri oka. Je li pritom predsjedniku objasnio razloge i teme iz priopćenja koje je u javnost mimo znanja kluba odaslao dan ranije, jednom će se sigurno doznati.

Ali, nakon kratkog 20-minutnog razgovora svi su izgledali zadovoljni. No, razgovori će se nastaviti. Oreščanin ima podršku, ali ima i tercet čelnika kluba koji će biti uz momčad i trenera cijeli dan u srijedu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 00:46