Tea Cimaš/CROPIX
HAJDUK IZGUBIO STOPERA

Volpi i Riječani krenuli u akciju; Mato Neretljak potpisao za klub s Kantride!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 23. svibanj 2012. 12:01

U miru hotela Milenij, u samom centru Opatije, veoma brzo uz obostrano zadovoljstvo, sportski direktor NK Rijeke Srećko Juričić i obrambeni igrač Mato Neretljak dogovorili su sve uvjete prijelaza u redove Rijeke. Tako će slijedeće dvije godine Mato Neretljak nositi dres prvoligaša sa Kantride.

- Zahvaljujem se gospodinu Srećku Juričiću na lijepoj i toploj dobrodošlici. Kao što sam i najavljivao prije svog povratka u Hajduk, već sam bio ne s jednom nego s obje noge u Koreji. Međutim, prije par dana nazvao me direktor Rijeke i vrlo brzo privolio na dolazak. Privukla me je ambiciozna priča, projekt stvaranja nove Rijeke - kazao je Neretljak danas u Rijeci prilikom potpisivanja ugovora prenosi Novi list, kojem će se do kraja tjedna priključiti još jedan 'nogometni umirovljenik' Jurica Vranješ.

Ovim činom NK Rijeka je pokazala i dokazala da je krupnim koracima krenula u stvaranje jedne moćne momčadi na ovim prostorima. Zabrinjava spora reakcija vodećih ljudi HNK Hajduka koji iako su imali igrača na dohvat ruke nisu reagirali na pravi način, nudeći mu ugovor od tek 120 tisuća eura godišnje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 05:32