RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
EKSPRESNO PAO U DRUGI PLAN

Vratio se na Maksimir i odmah - iznenađenje! Dinamov mladi as prebačen u 2. momčad, odbio ponudu s Otoka

Nevolje za Dinamovog mladog napadača u Maksimiru nakon odbijene ponude
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. srpanj 2021. 07:40

Sandro Kulenović prebačen je u drugu momčad kod Igora Cvitanovića! Zašto su u plavom klubu odlučili da svog napadača spuste stepenicu niže? Očito jest da trener Damir Krznar ne računa na napadača koji se vratio s posudbe u Rijeci.

A ima tu i još jedna zanimljiva priča. Naime, kako smo već pisali, Kulenović ima ponudu člana Championshipa, Nottingham Foresta. Englezi su ga prema našim informacijama pratili već tri godine, te su ga željeli dovesti na jednogodišnju posudbu. Na ime posudbe Dinamo ne bi dobio ništa, ali bi Nottingham Forest preuzeo njegovu plaću, a ako zadovolji tada bi ga i otkupili, spominje se cifra od 2 do 3 milijuna eura.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Dinamo nije imao ništa protiv takvog raspleta, ali u klubu su naišli na neočekivanu prepreku. Naime, Sandro Kulenović ne želi u Nottingham Forest!

Naši izvori nisu nam znali kazati zašto je tome tako, iz kojeg razloga napadač ne želi na Otok. Kad već nije htio na posudbu, Kulenović je onda završio u drugoj momčadi. Kako će se stvari dalje odvijati zasad je nepoznanica. Neke vijesti govore da bi na kraju ipak mogao pristati, ali sve je to još na razini špekulacija...


Kad smo već kod druge momčadi Modrih, ona će u srijedu igrati prijateljsku utakmicu protiv Karlovca. Na tom srazu pola sata će igrati Sadegh Moharrami, kojeg trener Krznar lagano priprema za povratak u prvu momčad. Na ogledu u Karlovcu trebale bi zaigrati i mlade snage Dinama, veliki talenti Šaranić, Vasilj i Baturina, te Stefan Milić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. travanj 2024 07:08