Joško Ponoš/CROPIX
NOVA KAZNA IZ NYONA

Vučević: Ahmadu nisam dopustio da nas napusti, ovo bi moglo biti njegovo proljeće

Na pripremama u Turskoj vidi se da je Ahmad pun želje, da će zaista koristiti Hajduku. Rad mu se počeo vraćati, a hendikep mu je što dugo nije igrao - kaže Vučević
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 03. veljača 2011. 09:57

Ahmad Sharbini zabio je pogodak nakon šest mjeseci. Posljednji put mrežu je zatresao protiv Istre 1961 na premijeri HNL- a. Bio je to njegov jedini pogodak za Hajduk u službenim utakmicama. Tako kaže statistika u onoj tamnijoj verziji u kojoj se naglašava da je Ahmad već godinu i pol na Poljudu. Ovoga puta nema one svijetle verzije statistike, ali ipak treba reći da je Ahmad ove sezone upisao samo pet nastupa za Hajduk u HNL-u. Europu i domaći Kup nije ni igrao. Zato istina o statistici i učinku ima dvije strane.

Vučević je pri preuzimanju klupe poručio - Ahmadu treba veća prigoda, a onda se usprotivio odlasku iskusnog centarfora s Poljuda.

- Ahmad je htio otići, ali ja sam bio protiv, jer nisam želio da ode ako na njegovo mjesto ne dođe iskusni napadač. Na pripremama u Turskoj vidi se da je Ahmad pun želje, da će zaista koristiti Hajduku. Rad mu se počeo vraćati, a hendikep mu je što dugo nije igrao - objasnio je Vučević.

Čestitka iz Nyona, još 15.000 ⁈, sve skupa 140.000, a bit će još

Hajduku je stigla nova UEFA-ina kazna. Zbog nedoličnog ponašanja navijača i propusta u organizaciji susreta 4. kola natjecanja po skupinama Europske lige protiv Zenita u Splitu momčad s Poljuda kažnjena je s 15 tisuća eura.

Novom 'čestitkom’ UEFA-e ukupan iznos ovosezonskih europskih kazni 'bijelima’ popeo se na nešto više od 140 tisuća eura, čime je primjerice izgubljen iznos kojeg je Hajduku donio pogodak Ante Vukušića za pobjedu nad Anderlechtom (svaka pobjeda u Europskoj ligi teška je 140 tisuća eura).

Pritom Splićane iz Švicarske još očekuje nova kazna UEFA-e za divljanje navijača na posljednjem susretu protiv Anderlechta u Bruxellesu. Podsjetimo taj susret je zbog bakljade navijača Hajduka okončan prije isteka najavljene sudačke nadoknade.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. rujan 2024 15:30