Vladimir Dugandzic / CROPIX
BUĐENJE BIJELIH

Vučević bez dlake na jeziku: 'Danas sigurno ne bismo uzeli Milevskoga i Mezgu!'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 26. veljača 2015. 11:32

Sportski direktor i član Uprave Hajduka Goran Vučević otvoreno je s novinarima porazgovarao o svim temama vezanim uz struku Bijelih. Bez okolišanja i ustručavanja, odgovarao je na sva ‘vruća pitanja’, među inim i priznao da Hajduk danas sigurno ne bi angažira Mezgu i Milevskoga. Vučeviću je jasno da trenutna situacija nije ugodna, zato je u startu naglasio:

- Nismo selekciju proveli do kraja, nismo učinili ono što smo zamislili. Jasno je i zašto. Nismo imali novca da bismo proveli ideje u selekciji. Jer, primjerice, pronašli smo igrače za pozicije lijevog beka i središnjeg veznog, međutim, realizaciju angažmana morali smo stopirati. Imali smo u planu Josipa Kvesića i Tomislava Tomića iz sarajevskog Željezničara, bili smo spremi i platiti određeni iznos, ali ni to nije bilo dovoljno da ih se dovede čak ni u situaciji kada je obojici istjecao ugovor za šest mjeseci. Jednostavno, ruke su nam bile zavezane - iskreno je ispričao Vučević i dodao:

- Sve bi bilo drukčije da se Sušić prodao u Inter. Ali, nije.

Uvod razgovora s prvim čovjekom struke ukazao je smjer priče koju smo podijelili u nekoliko segmenata. Nisu zasebne cjeline, ali svaki je dio zanimljiva storija. Pojedinačni fragment koji čini kompletnu sliku aktualnog stanja na Poljudu. Bogatstva ideja i siromaštva realizacije. Nemoći da se promijeni stanje u kojem je klub osuđen na prosječni rezultat i agoniju preživljavanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 06:21