Postira - Brac 031110. Igraci i treneri HNK Hajduka u karanteni na otoku Bracu u mjestu Postira neposredno prije utakmice Europske lige sa Zenitom.Na fotografiji : pomocni trener Josko Spanjic i trener Goran VucevicFoto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandžić / CROPIX
NAPORAN DAN U UREDU

Vučevićev dan - urazumio Andrijaševića, izbacio Buljata, posvađao se s predsjednikom

U momčadi nema ni 'iscrpljenog' Jurice Buljata. Nervozno je reagirao na jednom treningu, a kako ima i privatnih problema, Vučević mu je dao pet dana slobodno
Piše: Mario VelićObjavljeno: 08. travanj 2011. 23:19

Iako je Hajduku preostalo tek odraditi ostatak sezone, Bijeli nisu više u konkurenciji za osvajanje trofeja, problemi se na Poljudu ne prestaju pojavljivati. Između trenera i igrača, te čak prema Upravi kluba.

Najprije je Vučević morao odraditi razgovor s mladim Frankom Andrijaševićem koji je u intervjuu za SN još jednom izrazio nezadovoljstvo minutažom. Sve su navodno riješili, a to što je Andrijašević trenirao odvojeno od ostatka momčadi pravda se njegovom ozljedom gležnja.

U momčadi nema ni 'iscrpljenog' Jurice Buljata. Nervozno je reagirao na jednom treningu, a kako ima i privatnih problema, Vučević mu je dao pet dana slobodno. Tako Buljat jučer nije trenirao niti putovao zbog, opravdao ga je Vučević, 'iscrpljenosti'.

No, ni to nije sve. Predsjednik Hajduka Josip Grbić poželio je klubu uštedjeti koju kunu pa je promijenio plan puta. Bijeli su namjeravali u petak navečer zrakoplovom krenuti za Varaždin, zračnim putem se i vratiti u nedjelju ujutro. Takav je raspored predsjednik Grbić odlučio promijeniti, bio je stava da se momčad u Varaždin može i autobusom. To je vidno iznerviralo Vučevića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:31