Jakov Prkić/CROPIX
REJA PREPORUČUJE IGRAČE

Vučeviću dosadilo čekati - otišao u Italiju po Rosinu, druga želja je - Josip Šimunić!

Vučević je izgubio strpljenje s Upravom na odlasku i otputovao u Rim u potragu za akvizicijama. Prva želja je Rosina, a onda kreću na red Bartulović, Bilić i Šimunić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 11. travanj 2011. 23:35

Goran Vučević odletio je u Rim! Jedini cilj njegova puta je pronaći kvalitetna pojačanja za iduću sezonu. Malo je čudna situacija, jer sportski direktor i predsjednik ostali su u Splitu, a trener je otišao u “kupovinu”. Može se iz toga iščitati da se Vučević ne boji za svoj status...

Prva stavka na njegovoj talijanskoj blic-turneji je razgovor s Eduardom Rejom. Trener Lazija, koji je iznenada otišao iz Hajduka, ima želju pomoći svom bivšem klubu, pa se očekuje da će Vučeviću preporučiti ponekog kvalitetnog, ali ne preskupog igrača.

Drugi cilj Vučevićeva odlaska u Italiju je Alessandro Rosina. Omaleni talijanski ofenzivac član je Zenita, zimus je Hajduk želio dovesti ga u svoje redove, no Rusi su ga tada posudili Ceseni. Nije ga Vučević zaboravio, sada će pokušati ono što Bijelima prije koji mjesec nije uspjelo.

Prvi na redu je Rosina, nije tajna da nisu zamrli kontakti s Bilićem i Bartulovićem, a možda i Reja šapne koje ime...

Bijeli žele Joea Šimunića!

Iz poljudskih kuolara i glasnih šaputanja stigla je inforamcija kako je Hajduk zainteresiran za Joea Šimunića, hrvatskog reprezentativca koji igra u Hoffenheimu. Šimunićeva je želja karijeru završiti u Hrvatskoj, istaknuo je to u više navrata, a Hajduk je pokazao zanimanje za njegov angažman.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 07:08