Nikola Wolf / Podravski list / CROPIX
KRALJ VUGA

Vugrinec najbolji strijelac u povijesti HNL-a ! 'Ponosan sam, sad treba slaviti'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. travanj 2012. 23:09

Davor Vugrinec zračio je srećom i radošću po završetku ogleda s Lokomotivom u kojem je ostvario povijesni doseg.

- Dugo sam čekao ovaj trenutak. Bio je blizu, imao sam i mali teret zbog toga, ali sad je to napokon ostvareno. Ponosan sam na sve što sam prošao u cijeloj svojoj karijeri, na uloženi trud i rad, i mislim da je ovaj trenutak super, da ga trebam slaviti i uživati u tome - rekao je raspoloženi Vuga.

Kakvo će biti slavlje?

- Ništa posebno. Idem na rođendan kod frenda, pa ćemo zajedno častiti. Već prije bilo je isplanirano da je nedjelja slobodna, iako ja nisam planirao da će se to dogoditi. No, zato se vjerojatno i dogodilo.

Vjerovao je da će 127. gol zabiti još ove sezone.

- Uvijek mi napadači moramo razmišljati o tome. Mi živimo od toga, kad ga želite, onda se i dogodi.

Bio je to važan gol za važnu Slavenovu pobjedu.

- Bila nam je ovo jako bitna utakmica, i to protiv dobrog protivnika, koji zna igrati. Ispočetka su parirali, ali mislim da je taj gol bio prekretnica da mi kasnije puno lakše igramo i budemo mirniji te da iskoristimo šanse koje nam je Lokomotiva pružila. Moglo je čak na kraju biti i više golova.

Sad bi komotno mogao objesiti kopačke o klin, ali još ne razmišlja o oproštaju od nogometa.

- Cilj sam ostvario, tako da bih i mogao ići prema završetku karijere, ali sve dok ću se osjećati ovako kao danas i dok ću imati taj entuzijazam i volju, planiram odigrati još jednu sezonu. Nadam se samo da neće biti ozljeda. Sad više nemam tog imperativa, baš ću uživati u svakom danu - zaključio je Davor Vugrinec.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 14:25