Vladimir Dugandžić/CROPIX
NAJAVA DERBIJA

Vuković poručio: 'Bod protiv Dinama na Poljudu nije dosta - IDEMO NA POBJEDU!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. veljača 2013. 16:03

Jedan od najboljih igrača Hajduka, Ivan Vuković , najavio je na današnjoj press konferenciji veliki derbi s Dinamom sljedeće nedjelje:

- Utakmica u Koprivnici protiv Slaven Belupa je možda i naša najbolja predstava ove sezone, bio je težak teren ali odigrali smo odlično. Šteta što smo izgubili dva važna igrača, ali potrudit ćemo se da i u idućoj utakmici odigramo što bolje i da se ti izostanci ne osjete, kazao je Vuković.

Ozljede Milovića i Jonjića?

- Ja sigurno ne mogu igrati stopera, ali vjerujem da Portugalac Lima može odraditi tu ulogu bez problema.

Derbi protiv Dinama na Poljudu?

- U velikoj smo seriji dobrih rezultata i utakmica i nadam se da ćemo i protiv Dinama odigrati još jednu dobru utakmicu, slaviti i barem malo smanjiti bodovni zaostatak. Dinamo je odigrao odličnu utakmicu protiv Rijeke na Maksimiru i siguran sam da će u nedjelju na Poljudu biti težak protivnik, ali mi gledamo sebe i kao i u svakoj utakmici ići ćemo na pobjedu.

Od najopasnijih igrača u modrom dresu Giga je izdvojio Sammira i Beqiraja?

- Dinamo ima dobru momčad, to su sve vrhunski igrači poput Sammira i Beqiraja. Iako su prodali dosta igrača i dalje imaju odličnu ekipu, ali bez obzira na njihovu snagu na Poljudu im sigurno neće biti lako. Mi idemo na pobjedu, s jednim bodom ne bi bio zadovoljan, poručio je Vuković.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 23:31