Ronald Goršić / CROPIX
PRVI TRENIG MODRIH

Wilson ostaje u Dinamu: 'Pokušali smo ga se riješiti, ali u Sportingu misle drugačije'

U krugu prve momladi je i Dani Olmo, zasad još uvijek bez ispisinice Barcelone
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 07. siječanj 2015. 13:46

Dinamo je krenuo u pripreme za proljetni dio sezone bez Josipa Šimunića i Luisa Ibaneza koji su postali bivši, ali i bez Soudanija koji je ostao u Alžiru s kojim ga čeka nastup na Afričkom Kupu. U domovini je izjavio kako se bliži njegov rastanak s Dinamom.

- Svaki prijelazni rok se potencira taj odlazak. Pričali smo uoči odmora i nismo spominjali tu opciju. Čekamo ga nakon Afričkog Kupa - kazao je Zoran Mamić koji je prvoj momčadi priključio Cekicija i Fiolića iz B momčadi. Iz Lokomotive je doveden Mario Musa dok je iz sarajaveskog Olimpika vraćen s posudbe Amer Gojak.

- Imamo prilično velik kadar pa bi se sljedećih dana mogle dogoditi i određene korekcije - priznao je trener kojem se prvog dana priprema neočekivano javio i Wilson.

- Htjeli smo ga vratiti u Sporting, ali imamo ugovor o posudbi do ljeta i on je za sada s nama.

U krugu prve momladi je i Dani Olmo, zasad još uvijek bez ispisinice Barcelone koja je potrebna kako bi se registrirao.

- On je s nama i odraditi će cijele pripreme. Trebali bi ga registrirati prvog dana prijelaznog roka koji u HNL-u službeno počinje 18. siječnja - otkrio je Zoran Mamić koji u subotu vodi momčad u Rovinj gdje će ostati tjedan dana uz pripremnu utakmicu sa slovenskim prvoligašem. Potom slijedi povratak u Zagreb i kratki predah pred put u Španjolsku.

- Dobro smo se odmorili i sada s nestrpljenjem iščekujemo nastavak sezone. Naš cilj je igrati još bolje nego na jesen. Lijepo bi bilo sezonu završiti bez prvenstvenog poraza, ali to nisu naši imperativi. Mi samo želimo svakim danom biti sve bolji - zaključio je Zoran Mamić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 05:07