JURE MISKOVIC/CROPIX
SuperSportske HNL fantasy

Zaigraj naš HNL fantasy jer danas kreće drugi od četiri ciklusa natjecanja u nikad neizvjesnijem HNL-u

Svoju momčad za novu rundu možeš slagati sve do danas u 17 sati
Piše: PromoObjavljeno: 25. rujan 2021. 12:12

Naš prosječni “fantasysta” ovu subotu je u čudu, jer je navikao da već zbraja prve bodove osvojene u tradicionalnoj utakmici otvaranja HNL kola, petkom u 20 sati. Ipak, ovo kolo je ponešto drugačije te se SuperSportske HNL fantasy momčad može slagati sve do subote 25.9. u 17 sati kad na travnjak u Koprivnici istrčavaju Slaven i Dinamo.

No, nakon doručka, ispijene kave i pročitane sportske lektire u vidu Sportskih novosti naš “fantasysta”se razbudio i krenuo u analizu. Od ostalih dvoboja u 10. kolu još očekuje dvoboje Šibenika i Osijeka, Gorice i Rijeke, Hajduka i Lokomotive te Hrvatskog Dragovoljca i Istre. Niz neizvjesnih dvoboja utjecat će na pripremu pa “fantasysta” mora razmisliti o tome da dobro odabere dvoboje iz kojih će izabrati svoju momčad.

image
SN

Nakon dugog mozganja donio je odluku. S obzirom na činjenicu da Dinamo ima najširi roster i utakmicu tokom tjedna u skupini EL nije lako pogoditi igrače koji će nastupati. Jednako tako, neizvjesno je kako će odigrati dvoboj protiv galvaniziranih Zekićevih ‘Farmaceuta’ koji žele nagraditi svog trenera prvom pobjedom i velikog Popu pogotkom kojim bi sam zauzeo treće mjesto na vječnoj ljestvici HNL strijelaca. ”Fantasysta” odlučuje pouzdati se u pobjedu Osijeka protiv Šibenika, kao i pobjedu Hajduka protiv Lokomotive.

Bez obzira na činjenicu da je Šibenik u sezonu na domaćem stadionu startao s 3 pobjede u 3 utakmice, Osijek je momčad koja nikako ne leži Šibeniku tako da “fantasysta” smatra kako 5. tvrđava u Gradu Šibeniku (stadion Šubićevac) mora pasti. U drugoj utakmici koju cilja očekuje se pobjeda ‘Bilih’ što bi značilo da se Lokosi na ‘Dalmatinskoj turneji’ (Šibenik - Dugopolje - Hajduk) nisu bogzna kako proveli.

I tako “fantasysta” slaže svoju momčad:

image
SN

A sad kad si vidio našeg prosječnog “fantasystu” skoči i ti na našu stranicu te složi svoju SuperSportske HNL fantasy momčad jer ikonski je pratiti i voljeti HNL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 03:07