Admir Buljubaši / CROPIX
ANTE ČAČIĆ O BIŠČANU

'Žao mi je što se sve ovako završilo, ali Bišćana više ni isprika neće vratiti!'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 22. ožujak 2012. 23:05

Iako smo sumnjali, čini se da su bili u pravu oni koji su tvrdili da je fingiranje ozljede razlog zbog kojeg je Igor Bišćan suspendiran. Nakon povuci-potegni, istinu je otkrio Ante Čačić poslije treninga u četvrtak.

U laži je kratak aduktor

- Da, to je razlog što sam ga udaljio iz momčadi. Jedini - naglasio je Čačić, koji je potom objasnio cijelu situaciju koja je prethodila odluci da se kapetana suspendira.

- Nije bilo svađe i povišenih tonova, kako se nagađalo. Kada je Bišćan na posljednjem treningu uoči Hajduka shvatio da neće igrati, uhvatio se za aduktor. Isprva mi nije palo na pamet da bi mogao glumiti ozljedu, ali u ponedjeljak mi se upalila lampica i otvoreno sam ga pitao - otkrio je Ante Čačić.

Nakon što mu je Bišćan priznao da je bio ljutit zbog toga što nije bio u planu da zaigra u derbiju, Čačiću nije preostalo ništa drugo nego da ga udalji iz momčadi.

Bio je ljut

- Priznao mi je da je to napravio i rekao da je bio ljut. Uzeo sam vremena da razmislim, prespavao i hladne glave zaključio da ne mogu prijeći preko toga. Dan kasnije sam mu rekao da na njega više ne računam - jasan je trener Dinama, koji ne želi izazvati polemike o slučaju Bišćan, ali priznaje da je razočaran postupkom kapetana.

- On je silno ambiciozan i žao mi je što je ovako završilo jer je Bišćan uložio golem trud u svoj povratak nakon ozljede, ali to je nešto preko čega ne mogu prijeći. Isprika? Ni ona ga ne može vratiti - zaključio je Ante Čačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 06:26