CROPIX
VELIKI TALENT

ZAŠTO MODRI DRAGULJ GRIJE KLUPU? Raspoložen je još od priprema, treba donijeti napredak, ali trener Dinama ima svoje objašnjenje

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. ožujak 2017. 10:33

Ante Ćorić nije zaigrao protiv Intera, iako je na kup-utakmici protiv Splita bio jedan od najboljih igrača momčadi Ivajla Peteva, usput postigavši dva pogotka.

Kad smo bugarskog trenera na press-konferenciji nakon utakmice pitali zašto je Ćorića ostavio na klupi, kazao je da ga je želio odmoriti, s obzirom na to da je na pripremama u Turskoj bio ozlijeđen. Naravno da bi odmah moglo uslijediti pitanje kako tako mlad igrač može biti umoran, a nastavak je prvenstva tek krenuo?

Smatramo da se tu ne radi o onom klasičnom umoru, već o činjenici da Petev želi pravilno dozirati minutažu mlade zvijezde koja i jest imala sitnih problema na pripremama. Petev je Ćoriću objasnio da će ga odmarati protiv Zaprešićana jer je smatrao (što se na kraju pokazalo i točnim) da može pobijediti i bez njega.

Ćorić bi na proljeće trebao biti jedan od ključnih igrača Modrih te će u sljedećim utakmicama, sigurno, biti dio udarne postave zagrebačkog kluba. Mladi je igrač, inače, dobro raspoložen još od turskih priprema, potpisao je novi dugogodišnji ugovor s klubom, proljeće koje slijedi trebalo bi nanovo pokazati njegov talent i donijeti nov napredak u igri.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 18:07