VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix
SPEKTAKL U KOPRIVNICI

Zatvara se dio prometa, pale se policijske kamere na tribinama, u grad stiže Hajduk s vojskom navijača

Spremni smo. Situacija nam nije baš najbolja što se tiče bodova, ali... - rekao je trener Zekić
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 29. listopad 2021. 17:04

Trener Slavena Belupa Zoran Zekić obratio se javnosti na konferenciji za novinare uoči utakmice s Hajdukom.

- Imali smo dobar tjedan iza sebe. Prošli smo u Kupu, malo smo umorni od puta i od svega, Nažalost, za utakmicu s Hajdukom zbog zdravstvenih problema neće konkurirati Kvržić i Grgić, a od ranije su van stroja Paracki, Božić i Hlevnjak. Svaki tjedan izgubimo jednog ili dva igrača, ali to je život. U subotu ujutro imamo testiranje, tek nakon toga vidjeti tko će biti u kadru, nadam se da neće biti neugodnih iznenađenja – rekao je Zekić.

Dva pozitivna rezultata protiv Šibenika podigli su raspoloženje u momčadi.
- Spremni smo. Situacija nam nije baš najbolja što se tiče bodova, ali treba vjerovati i raditi. Dolazi nam odličan protivnik koji je u dobroj formi. Nisu baš zabijali dosad, znamo njihove kvalitete, ali moramo pokazati i određene naše kvalitete – najavio je Zekić.
Iz Slavena Belupa su objavili kako su ulaznice za sektor s Hajdukovim navijačima rasprodane. Međutim, kao i obično kad su u pitanju gostovanja Splićana u Podravini, očekuje se da će dosta Hajdukovih navijača i simpatizera kupiti ulaznice za ostale dijelove jedine tribine koprivničkog stadiona.

image
VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix

Policija je pak najavila da će audio-vizualno snimati tribinu na utakmici, dok će zbog osiguranja utakmice u razdoblju od 13 do 18 sati biti zatvoren promet Miškininom ulicom pokraj stadiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 04:25