Zdravko Mamić
 DENIS RUVIC/CROPIX
POLJUD NA POTEZU

Zdravko Mamić: Da, želimo Jaira! Ovo je prava istina o transferu, evo dokad Hajduk ima rok za odgovor...

Mamić je i otkrio hoće li još jedan Danac stići u Maksimir u smiraj prijelaznog roka
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. listopad 2020. 14:29

Kao prava bomba je odijeknula vijest da je Dinamo zainteresiran za dovođenjem Hajdukovog napadača Jaira. Informacije su govorile da su Modri Hajduku ponudili 2,7 milijuna eura plus Atiemwena. Povodom te vijesti okrenuli smo broj u Međugorju, znamo tko vodi poslove u Dinamu, to je Zdravko Mamić

- Točno, Dinamo je zainteresiran za dovođenjem Jaira. Rok za odgovor Hajduka je do ponoći. Ako se nešto dogodi na tu temu, biti ćete pravovremeno obaviješteni. Inače, jedina istina jest da je u razgovoru dvojice sportskih direktora, Zoran Mamić pitao Kepčiju da li bi Hajduk prodao Jaira. Sve drugo je izmišljeno, niti se slala ponuda, niti se razgovaralo o novcu. Zoran nije dobio službeni odgovor od Kepčije - kazao nam je Zdravko Mamić.

Kad smo ga već imali na liniji, pitali smo ga hoće li Dinamo dovesti još jednog Danca, lijevog beka Caspera Hojera?

- Od toga neće biti ništa.

Mamić je zaključio....

- Vjerojatno ćemo dovesti još nekog igrača, ali s obzirom da je danas zadnji dan za registraciju kad se radi o europskim utakmicama, kupovat ćemo isključivo za hrvatsko prvenstvo.

image
De Macedo Da Silva Jairo
VOJKO BASIC/CROPIX

Priopćenje GNK Dinamo o navodnoj ponudi za Jaira

Nastavno na vijest koja se tijekom dana pojavila u medijskom prostoru prema kojoj je GNK Dinamo poslao ponudu za igrača HNK Hajduk Jaira, a zbog vjerodostojnog informiranja javnosti, ovim putem demantiramo napise kako je GNK Dinamo poslao službenu ponudu za navedenog igrača.

Sportski direktor Zoran Mamić imao je kontakt s kolegom Kepčijom iz Hajduka u kojem se informirao o statusu Jaira i eventualnom transferu.

Međutim, dalje od tog razgovora nije se išlo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 05:25