Boris Kovacev / Hanza Media / Boris Kovacev / Hanza Media
DVIJE, TRI U PROLAZU

'A ŠTO DA KAŽEM, LJUBAVI...' Dinamov savjetnik patio u loži Rujevice, evo što je rekao nakon velikog debakla i smjene Cice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. rujan 2016. 12:22

Nakon zadnjeg sučeva zvižduka, Zlatko Kranjčar pozdravio je navijače i napustio stadion na Rujevici u suzama. U 50. minuti, nakon Vešovićeva gola za 3-0, Armada ga je ironično zazivala: “Cico, ostani!”, jer Rijeka ne pamti gostovanje ovako dezorijentiranog i slabog Dinama.

No, već je tijekom derbija 9. kola HNL-a, s obzirom na signale koje mu je uoči utakmice preko medija slalo vodstvo kluba, Kranjčar bio svjestan da je bivši.

Nakon utakmice nitko od vodećih ljudi kluba nije bio rapoložen za izjave, pa tako niti predsjednik Mirko Barišič dok je Zdravko Mamić samo u prolazu uz osmjeh dobacio:

- Što da kažem ljubavi, pa ja sam samo navijač Dinama - piše Novi list.

Dinamo je doživio potop kakav se u povijesti HNL-a ne pamti na Rijekinu domaćem terenu, a Riječani su umalo srušili vlastiti rekord iz sezone 1977./78, kada su Zagrepčane na Kantridi tukli sa 4:0. U HNL-u Dinamo je samo dva puta primio pet pogodaka (prvi se put to dogodilo 2007., protiv Slaven Belupa). Očekivano, Kranjčar je nakon utakmice izašao pred novinare i obznanio svoju ostavku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 07:59