Drago Sopta/CROPIX
ČAČIĆ NIJE ZARADIO PLUS

Zdravko Mamić Moldaviju napustio razočaran, a Šuker likuje: 'Ovo je velika pobjeda!'

Nećemo prejudicirati, možda se Mamić ohladi, ali čini se Čačić ovom pobjedom kod njega nije zaradio neki veći plus. Nije želio pričati niti Mirko Barišić...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. kolovoz 2012. 11:03

Puno je emocija bilo i u Dinamovoj delegaciji, svi su do zadnje minute proživljavaii utakmicu kao da su uz teren. Neki su gricakli nokte, neki skakali, neki samo gledali - na sat.

- Samo da ih dokrajčimo, da ne primimo gol - poželio je na poluvremenu Damir Vrbanović. Nije ih Dinamo dokrajčio, nije dodiše ni primio gol. Ipak, osjećaji su nakon utakmice bili podijeljeni, nije bilo prevelike radosti nakon uzbudljivih 90 minuta.

Niti je Zdravko Mamić htio dati ikakvu izjavu. Nije izgledao kao netko tko je prezadovoljan pobjedom, više kao netko tko misli da se nije morao tresti do zadnje minute i kome je to teško palo. Možda se varamo, ali čini nam se da to nije bila od onih noći u kojima Mamić slavi uz tamburaše. Možda je, zapravo, bolje da ništa nije rekao, tko zna što bi rekao. Nećemo prejudicirati, možda se Mamić ohladi, ali čini se Čačić ovom pobjedom kod njega nije zaradio neki veći plus. Nije želio pričati niti Mirko Barišić, tek je predsjednik HNS-a Davor Šuker kratko je rekao:

- Velika pobjeda Dinama, očekujem dobru utakmicu u Zagrebu i prolaz u četvrto pretkolo. Mogao je možda Dinamo ranije osigurati veću pobjedu, ali mogao je i šerif zabiti neku od prilika. Ovih 1:0 je dobar rezultat, vjerujem u prolaz!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 23:34