Damir Krajač / Cropix
SAMMIR OTKRIO

'Želim se s Dinamom plasirati u Ligu prvaka i onda krenuti u nove izazove...'

Znam da ima ponuda inozemnih klubova. Ali nitko mi, niti moj menadžer, o njoj ne žele kazati niti slova. Da se ne uznemiravam prije ovako važnih ogleda, kaže Sammir
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. kolovoz 2011. 23:46

Sammir u srijedu protiv Malmöa slavi krasan jubilej. Odigrat će 50. međunarodnu utakmicu za Dinamo! Vjerujemo da će mu klub dodijeliti kakav poklon, koji će ga dodatno motivirati u važnom sudaru koji bi Modrima mogao širom otvoriti vrata Lige prvaka.

- Zar 50? Stvarno nisam vodio evidenciju. 50? Golem broj utakmica, zar ne? - čudio se Sammir.

Brojka bi se mogla povećati ove sezone. Prije nekog vremena nam je kazao kako bi vrlo rado ostao u Dinamu ako se Jurčićevi dečki plasiraju u Ligu prvaka.

- Je, to sam rekao...

Ostajete li pri toj izjavi?

- Ne znam. Sve sam napravio u Dinamu. Sve sam napravio u Zagrebu. Čak sam i dijete napravio u Zagrebu. Ako stigne kakva dobra ponuda ipak bih htio otići. Plasirati se s Dinamom u Ligu prvaka i onda krenuti u nove izazove.

Ima li kakva ponuda?

- Ima, znam da ima. Ali nitko mi, niti moj menadžer, o njoj ne žele kazati niti slova. Da se ne uznemiravam prije ovako važnih ogleda. Znam da ima ponuda...

Eto, s protokom vremena Sammir se predomislio. Ipak bi želio u inozemstvo.

- Bio bi to krasan kraj moje karijere u Dinamu. Odigram odlično, plasiramo se u Ligu prvaka i onda pokušam negdje drugdje.

Usporedba Malmö - Helsinki?

- Malmö je bolji, nema nikakve dvojbe.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 02:18