MALTA TRAŽI IZNENAĐENJE

'Želimo dati svoj maksimum...nismo se došli ovdje unaprijed predati!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2010. 10:37

Dan uoči kvalifikacijskog dvoboja u Maksimiru Maltežani su bili u dobrom raspoloženju. Barem na službenoj press-konferenciji, gdje su se pojavili izbornik John Buttigieg i vezni igrač Jamie Pace.

- Hrvatska je odlična momčad, a mi smo došli dati svoj maksimum te pokušati iznenaditi - kazao je izbornik Buttgieg, koji je uspio čak pronaći i prednosti Malte uoči današnjeg dvoboja:

- Dolazimo iz male zemlje, gdje većina igrača igra u domaćem prvenstvu. Prema tome, češće smo na okupu, bolje se međusobno poznajemo, i uigraniji smo!

Slabosti Hrvatske?

- Ne vidim ih. Hrvati su tehnički sjajno potkovani, a njihova jedina slabost može biti eventualno podcjenjivanje nas kao slabijeg suparnika. Iako, mišljenja sam kako je Hrvatska pod vodstvom izbornika Bilića promijenila mentalitet, te da nas neće podcijeniti.

Vezni igrač Jamie Pace raduje se današnjem izazovu...

- Uvijek je zanimljivo igrati ovakve dvoboje jer ovdje vidiš koliko zapravo vrijediš. Mi ćemo dati maksimum, a nakon maksimirskih 90 minuta vidjet ćemo na kojoj smo mi razini kao momčad, ali i individualno. U ovakvim susretima motivacija bitno raste, a u Zagreb se nismo došli unaprijed predati. Niti slučajno - poručio je Pace.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. rujan 2024 04:25