GORAN MEHKEK/CROPIX
U RAZGOVORU ZA HNTV

Zoran Mamić otkrio kako mu je Zdravko povećao plaću za tisuću eura: ‘Brat me počastio...‘

‘Možda se nekima neće svidjeti, ali tada je mojim povratkom krenula Dinamova renesansa...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. srpanj 2020. 22:53

Zoran Mamić je u četvrtak bio gost u HNTV-ovoj emisiji 'mali nogometni razgovori' u kojoj je progovorio o brojnim aktualnim temama vezanim uz Dinamo. Pričalo se o slabim izdanjima Modrih u post-korana dijelu sezone, rastanku s Nenadom Bjelicom, neuspješnom dovođenju Matjaža Keka na Maksimir, ali i o Mamićevom imenovanju za novog trenera.

Iaoko je trebao voditi Modre u samo tri preostale utakmice prvenstva, Zoran Mamić će ipak uvesti Dinamo u europske kvalifikacije kao i u iduću sezonu. Jedan dio navijača nije zadovoljan ovakvom odlukom kluba koju je u jednom trenutku prokomentirao i sam Mamić, ali se prisjetio svog prvog povratka u Maksimir.

- Možda se nekima neće svidjeti, ali tada je mojim povratkom krenula Dinamova renesansa, svake godine smo se plasirali u Europu i grupna natjecanja i tada sam imao 6000 eura bruto plaće. Što je u odnosu na sve ostale igrače bilo bijedno, ali brat me počastio s dodatnih tisuću eura. Trebalo je biti pet tisuća. Niti ovog puta moja plaća neće biti nešto što će jako opteretiti Dinamovu blagajnu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 06:30