Drago Sopta/CROPIX
BRAZILAC ODLAZI?

Zoran Mamić poručio: 'Nešto se događa oko Sammira! To je zasad sve što mogu kazati'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. lipanj 2013. 10:56

Hoće li Ivo Pinto, desni bočni portugalskog Rio Avea, koji je sezonu proveo na posudbi u Cluju, stići u plavu svlačionicu ili ne? To pitanje postavili smo jučer sportskom direktoru Zoranu Mamiću.

- Nismo još razgovarali s Rio Aveom, isto tako niti s Pintom. U ovom trenutku vam ne mogu kazati dolazi li u našu svlačionicu - odgovorio je sportski direktor.

Dakle, transfer koji se činio izglednim još uvijek je daleko od realizacije, makar i dalje postoji mogućnost da se realizira. Saznajemo da se Pintov menadžer bavi nekim drugim poslom, pa je pomalo zapostavio priču Dinama i Pinta. Da se razumijemo, ništa još nije definirano, ali je pomalo zapelo. Ili možda nije, saznat ćemo uskoro.

S obzirom da se ništa ne zna, pitali smo mlađeg Mamića hoće li Šime Vrsaljko napustiti Modre ili će ostati u kvalifikacijama za Ligu prvaka?

- Ne mogu vam to kazati. Zasad nema ništa konkretno.

Možda smo s ovom pričom trebali na početak teksta, ali ipak ćemo ostati oprezni. Naime, jučer smo saznali da hrvatski reprezentativac Sammir možda vrlo brzo napusti modri brod. Stvari se pokreću... Barem tako kaže sportski direktor.

- Nešto se događa oko Sammira! To je zasad sve što vam mogu kazati...

Dakle, iako se cijelo vrijeme tvrdilo da za Sammira nema ponuda, izgleda da bi one uskoro mogle stići. Po našim saznanjima upiti za Brazilca s hrvatskom putovnicom su vrlo jasni.

- Nemam konkretnih podataka.

Krstanović i Beqiraj?

- Nemam nekih novih saznanja. Kad je riječ o Krstanoviću, nemamo informacije je li dobio radnu dozvolu za Otok.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 21:32