Facebook
PO 'DŽEPU' JE ČAK DOBILA I ISTRA

HNS DIJELI BOŽIĆNE KAZNE KLUBOVIMA HNL-A Najveća kazna Hajduku zbog bakljade, kažnjeni igrači Cibalije i fizioterapeut zbog kontroverzne fotografije!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2017. 22:07

Disciplinska komisija HNS-a donijela je odluke o kaznama za prekršaje na utakmicama 20. kola HNL-a.

Na utakmici Hajduk - Inter Zaprešić u periodu od 57. do 60. minute pripadnici navijačke skupine Torcida na sjevernoj su tribini zapalili 26 signalnih baklji od čega su 11 ubacili na atletsku stazu, a tri u teren zbog čega je igra bila u kratkom prekidu pa je Hajduk kažnjen novčanom kaznom od 15.000 kuna. Utakmica je kasnila s početkom tri minute jer momčad Hajduka nije na vrijeme izašla na pregled opreme zbog čega je Hajduku za taj prekršaj izrečena kazna ukora.

Disciplinska komisija kaznila je igrače Cibalije koji su fotografirali sa znakom prekriženog HNS-a nakon što su zbog spornih sudačkih odluka izgubili na gostovanju kod Intera. Igrači koji se nalaze na fotografiji kažnjeni su sa po 1000 kuna (M. Dabro, Z. Filipović, F. Ikić, M. Karamarko, A. Kordić, D. Miličević, Z. Milić, L. Muženjak, S. Nevistić, M. Pervan, H. Plum, P. Rubić, T. Štrkalj, F. Vitaić i I. Zgrablić), a službeni licencirani fizioterapeut kluba Goran Krolo kažnjen je s dva mjeseca zabrane obavljanja funkcije na utakmicama.

Kažnjena je i Istra s 10.000 kuna jer su njeni navijači Demoni zapalili dvadesetak pirotehničkih naprava na utakmici protiv Osijeka, pri čemu su tri baklje u 56. minuti ubačene u teren za igru pa je utakmica bila u kratkom prekidu.

Kenan Hadžić (Istra 1961) kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 3000 kuna novčane kazne zbog isključenja na utakmici Istra 1961-Osijek (dvije opomene).

Linker
06. svibanj 2024 04:04