RASPAD SISTEMA

HNS suspendirao Hajduk, Šibenik i Karlovac! Samo čudo može spasiti Karlovčane...

Piše: ArhivaObjavljeno: 28. ožujak 2012. 16:45

Predsjednik Disciplinske komisije HNS-a, Tin Dolički, suspendirao je Hajduk, Šibenik i Karlovac.U priopćenju objavljenom na stranici HNS-a piše da je Hajduk suspendiran zbog “neispunjenih obveza koje je Arbitražni sud utvrdio prema HNK Šibenik”. Hajduk je dužan Šibeniku oko 3.5 milijuna kuna od transfera Ante Rukavine u grčki Panathinaikos 2008. godine.

NK Karlovac je suspendiran “zbog neispunjenih obveza koje je Arbitražni sud utvrdio prema igračima Borislavu Pilipoviću, Mislavu Leki, Adisu Stamboliji, Andrei Ottochianu, Goranu Pareckom, Vedranu Bebleku, Ivanu Zgrabliću, Igoru Lovriću, Igoru Novakoviću i Marijanu Budimiru”.

Šibenčani su pak suspendirani “zbog neispunjenih obveza koje je Arbitražni sud utvrdio prema igračima Antoniju Jakolišu, Marku Kartelu, Ivanu Fuštaru, Marku Čuliću, Alenu Šubiću, Ivanu Medvidu i Goranu Blaževiću”.

Samo čudo može spasiti NK Karlovac od ispadanja u 2. Županijsku ligu i potpunog raspada sistema. Nakon što su u utorak ostavke podnijeli predsjednik kluba dr. Amirudin Talakić te direktor Branko Škrtiću, i ne zna se tko će doći na njihova mjesta, srijedu je iz HNS-a stigla vijest o suspenziji kluba zbog neisplate potraživanja prema čak desetorici igrača: Borislavu Pilipoviću, Mislavu Leki, Adisu Stamboliji, Andrei Ottochianu, Goranu Pareckom, Vedranu Bebleku, Ivanu Zgrabliću, Igoru Lovriću, Igoru Novakoviću i Marijanu Budimiru.

S obzirom da je račun kluba u milijunskoj blokadi nemoguće je isplatiti igračima njihova potraživanja, s kako NK Karlovac već ima jednu neodigranu utakmicu, onu jesenas zbog štrajka igrača, aktualna suspenzija automatski je i karta za županijsku ligu.

Jedini koji vjeruju u spas kluba su priadnici navijačke skupine Gademz koji su to iskazali transparentima izvješenima na tri karlovačka vijadukta na kojima piše: "Nedajmo da potone", "Karlovac iznad svih", "Igrači gladni, stadioni jadni, HNS!".

Linker
06. svibanj 2024 22:32