Dinko Horkaš
 Srdjan Vrancic / CROPIX
POZNATO LICE U NOGOMETNOM IZLOGU

HOĆE LI JOŠ JEDAN TALENT NAPUSTITI MAKSIMIR? Bundesligaš zagrizao za igrača koji u Dinamu ima strašnu konkurenciju

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. rujan 2018. 11:28

Njemački Bild neki je dan u tiskanom izdanju objavio vijest da Hannover želi Dinka Horkaša, mladog Dinamova vratara. Nije jedini, talentirani golman već je poznato lice u nogometnom izlogu, a Hannover ga prati već dulje vremena. Hoće li još jedan mladi igrač uskoro napustiti Maksimir? U ovom trenutku čini se kako je Horkaš ipak bliži ostanku.

- Horkašev odlazak u zimskom ili idućem ljetnom prijelaznom roku nije izgledan. Jer, prije petnaestak dana Dinamo je Dinku ponudio novi, petogodišnji ugovor, koji bi trebao ‘krenuti’ od 1. listopada. Još ga nije potpisao, jer nismo još dogovorili neke tehničke detalje, ali vjerujem da će Dinamo tu sitnu stavku korigirati i da će Horkaš uskoro potpisati ugovor, teško mi je i zamisliti drugačiji epilog. Dinko je svojim obrana na travnjaku pokazao da se radi o velikom potencijalu, Dinamo ga je prepoznao kao perspektivu, a novi ugovor mu je i svojevrsna nagrada, jer je prošle godine unatoč ponudi sportskog direktora Schalkea Christiana Heidla odlučio ostati u Dinamu. Zato vjerujem da će ostati i nadalje, da Dinko neće još dugo biti jedini igrač u svlačionici bez dugoročnog ugovora, da ćemo dogovoriti te zadnje detalje - ispričao nam je Horkašev menadžer Darko Alegić.

Inače, Cornelius Doll, Hannoverov skaut, gledao je Horkaša još na zimskim pripremama u Turskoj, gdje je branio dobro, a ima iza sebe i odličnu prošlu sezonu u Dinamu II. No, kraj Livakovića i Zagorca u ovom trenutku teško dolazi do izražaja, mora još čekati svoju priliku. Vjerojatno ipak u Dinamu.

Linker
26. travanj 2024 06:13