Images via Reuters/Carl Recine
'ON GA BAŠ VOLI'

HOĆE LI OVO BITI PRVA VELIKA KUPOVINA MOURINHA U TOTTENHAMU? Bivši predsjednik Reala tvrdi: 'Pokušao ga je dovesti i u Manchester prije dvije godine'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2019. 10:03

Tek što je Jose Mourinho sjeo za kormilo Totenhama mediji su se krenuli zabaljvati eventualnim pojačanjima koje bi Portugalac mogao dovesti u London, a jedno od njih bi mogao biti i napadač Real Madrida Gareth Bale.

Prema riječima bivšeg predsjednika 'kraljevskog kluba' Ramona Calderona upravo bi taj potez bio idealo rješenje za Balea koji se već mjesecima spominje u kontekstu odlaska iz Madrida.

Calderon tvrdi kako je Bale odavno otpisan na Bernabeu, pogotovo nakon posljednje proslave plasmana Walesa na Euro uz zastavu na kojoj je pisalo - Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom. Calderon vjeruje kako bi se Bale mogao vratiti u London, gdje je proveo šest sezona prije transfera u Real 2013. godine.

CARDIFF, WALES - NOVEMBER 19: Gareth Bale of Wales controls the ball as Roland Sallai of Hungary looks on during the UEFA Euro 2020 qualifier between Wales and Hungary so at Cardiff City Stadium on November 19, 2019 in Cardiff, Wales. (Photo by Harry Trump/Getty Images)
Harry Trump/Getty Images

- Mourinho voli tog igrača. Još 2017. ga je pokušao dovesti u Manchester, ali je Baleu tada produžen ugovor u Realu. Sada za njega nema nekih ponuda, ali bi problem mogla predstavljati njegova plaća.

Bale je prošloga ljeta bio na korak do odlaska u Kinu, ali su u Realu tražili između 30 i 40 milijuna eura odštete, pa su se iz Šangaja radije okrenuli Stephanu El Shaarawyju kojeg su doveli iz Rome.

Linker
20. travanj 2024 11:56