REUTERS
BRILJIRA U BUNDESLIGI

HRVAT SE U FRANKFURTU PRETVARA U LEGENDU Odličan posao nije mogao proći nezapaženo: Klub priprema bogatu nagradu za Niku Kovača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2016. 16:58

Nakon što je prošle sezone uspio ostati u ligi s Eintrachtom, njemački mediji vjeruju kako će klub nagraditi trenera Niku Kovača i s njim potpisati novi ugovor do 2019. godine.

Kovač je ove godine dokazao da se odlično snalazi u Eintrachtu. Prošle sezone je u dodatnim kvalifikacijama spasio klub od ispadanja u Drugu ligu, a ove ga je podigao prema gornjem dijelu tablice iako u Frankfurt tijekom ljeta nisu došla zvučna pojačanja.

Njemački stručnjaci zadovoljni su taktičkom disciplinom, posebno u obrani, a dioba petog i šestog mjesta na kojem se nalaze Borussia Dortmund i Köln to dokazuje.

Football Soccer - Werder Bremen v Eintracht Frankfurt - German Bundesliga - Weserstadion, Bremen, Germany - 14/05/16 - Eintracht Frankfurt's coach Niko Kovac gestures.   REUTERS/Wolfgang Rattay DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050. - RTSEAB4
REUTERS/Wolfgang Rattay
Niko Kovač

Kovač ima ugovor do ljeta sljedeće godine, a klub ima namjeru ponuditi produženje ugovora na još dvije godine uz bogatu plaću. Novi ugovor trebao bi biti potpisan do kraja ovog mjeseca, što bi Kovaču moglo omogućiti miran rad u nastavku sezone u kojoj ga čeka borba za jedno mjesta koje vodi u Ligu prvaka i Europsku ligu.

Piše: Matej Kalem

Linker
30. travanj 2024 02:45