REUTERS
KLASA OPTIMIST

HRVATSKI PROTIVNIK NASMIJAO IZJAVOM UOČI VELIKOG OKRŠAJA S ARGENTINOM 'Mi smo u prednosti jer Messija svaki tjedan možemo gledati na televiziji...'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 12. lipanj 2018. 15:50

Ono što je Hrvatskoj Nigerija, Islandu je - Argentina. Doduše, Islanđani se, za razliku od Vatrenih, teško mogu nadati pozitivnom rezultatu, ali to je utakmica u kojoj mogu samo jako puno dobiti. Pogotovo kada se uzme u obzir da će Argentini nakon nekoliko ozljeda koje su ih pogodile možda trebati jedna utakmica da dođe na radnu temperaturu.

- Argentina ima mnoge igrače svjetske klase i bit će ih teško zaustaviti, ali napravit ćemo sve. Prije nekoliko godina bilo je nerealno misliti da se uopće možemo nositi s Argentinom, a danas su oni naša stvarnost - rekao je Sverrir Ingi Ingason. Zanimljivu teoriju imao je i Albert Gudmundsson, inače igrač PSV-a.

REUTERS/Hannibal Hanschke
REUTERS

- Odmah nakon ždrijeba počela se pratiti Argentina, kao i ostale reprezentacije. Mislim da smo u prednosti jer igrače poput Messija svaki tjedan gledamo na televiziji. Mislim da će njima biti teže pripremiti se za nas jer smo im nepoznanica - rekao je Gudmundsson.

Gunnarsson, Finnbogason i Bjarnason od danas bi trebali biti u punom trenažnom ritmu, a osim njihovih ozljeda, reprezentaciji najveći problem stvara - vrijeme. Naime, islandski izvjestitelji iz Kabardinke u regiji Krasnodar jedva čekaju malo osvježenja jer je temperatura čak i 15 stupnjeva Celzijevih viša nego na Islandu.

Linker
04. svibanj 2024 02:17