CROPIX
BLIZU DOGOVORA

HRVATSKI REPREZENTATIVAC NA PRAGU ODLASKA U UKRAJINU Dinamu za dokapetana od Kijevljana oko dva milijuna eura: 'Sve bi uskoro trebalo biti gotovo'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. kolovoz 2017. 15:14

U ponedjeljak nešto iza podneva dobili smo glavnog Dinamova direktora Tomislava Svetinu, potvrdio je da je transfer Josipa Pivarića u kijevski Dynamo pred realizacijom.

- Sve bi uskoro trebalo biti gotovo, vjerujem da će i biti. Mi smo, klubovi, više-manje sve dogovorili, osim nekih završnih detalja. Sada je na igraču da dogovori svoje uvjete i onda bi to trebalo biti dovršeno - kazao nam je Svetina, otkrivši da nije riječ o posudbi, već o “pravom” transferu.

- Da, u pitanju je transfer, naravno - rekao je Dinamov glavni direktor.

Zagreb, 010317.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica prvog polufinala Hrvatskog nogometnog kupa,
GNK Dinamo - RNK Split.
Na fotografiji: Domagoj Antolic, Josip Pivaric, Ivan Fiolic, Ante Coric.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Visina odštete još nije službena pa se njome ni ne barata, neslužbeno smo čuli da će Dinamo za Pivarića dobiti približno koliko i Rijeka za Ristovskog, možda nešto manje. Dakle, okvirno, možemo govoriti o cifri od dva milijuna eura, to je brojka koja se spominje u neslužbenim razgovorima. No pričekajmo još malo, posao je uistinu pred zaključenjem, možda već danas bude gotov. Ali dok nije na papiru... Ne bi bilo prvi put!

Tako bi se Pivarić trebao pridružiti Domagoju Vidi u kijevskom velikanu, zajedno su igrali u Maksimiru, sada bi bili suigrači u ukrajinskom imenjaku. Osim ako Vida ne napusti Kijev, navodno je Bešiktaš opet jako zagrizao. Sve je moguće, prelazni rok ulazi u završnu fazu, s obzirom na to kakva su se sve čuda znala događati u fotofinišu, ništa ne može iznenaditi.

Linker
16. travanj 2024 14:31