Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX
DRAGULJ U USPONU

HRVATSKI ZLATAN IBRAHIMOVIĆ IZAZIVA SVE VEĆI INTERES Buduća zvijezda hrvatskog nogometa na meti srpskog stručnjaka: 'On je odličan, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2017. 18:10

Mladi i talentirani napadač lidera HNL-a Rijeke Franko Kovačević (igra za mladu momčad Rijeke) nalazi se na meti nekolicine stranih klubova, među kojima je nekako najzagrijaniji Torino kojeg vodi Siniša Mihajlović, bivši izbornik reprezetnacije Srbije, navode talijanski mediji.

Kovačević inače stilom igre i kretnjama neodoljivo podsjeća na švedsku zvijezdu Zlatana Ibrahimovića, barem se tako piše, a o mogućem transferu kaže:

- Znam da je Torino zainteresiran za moje usluge, to je sjajan klub s odličnim trenerom, no sve ovisi o tome što će Rijeka odlučiti. Serie A je jedna od najboljih liga na svijetu i sviđa mi se kako navijače tamo žive za nogomet. Torino je jako dobar klub s odličnim trenerom. Volio bih igrati tamo, ali moram znati koliko ću igrati, jer sam još vrlo mlad i potrebne su mi utakmice - izjavio je 18-godišnji napadač Rijeke.

Kovačević je lani bio u munchenskom Bayernu, gdje je zadovoljio ukuse Carla Ancelottija, a osim Torina, špekulira se i o interesu Atalante i Genoe.

Linker
22. travanj 2024 02:46