Alen Halilović
 Joachim Sielski/Bongarts/Getty Images
KOMENTAR ZA KICKER

HSV-OVOM BOSANCU 'SLUČAJ HALILOVIĆ' NIJE JASAN 'Zbilja je čudno da su ga pratili godinama i onda otpisali nakon samo par sati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. studeni 2016. 18:47

Bivši nogometaš HSV-a i bosansko-hercegovačke nogometne reprezentacije Sergej Barbarez ne može se načuditi situaciji koju Alen Halilović proživljava u njegovom bivšem klubu.

Danas 45-godišnji Barbarez branio je boje HSV-a između 2000. i 2006. godine i nije mu jasno zašto klub na taj način tretira20-godišnjeg hrvatskog talenta koji je doveden kao veliko pojačanje.

Naime, prošlo je više od mjesec dana otkako je Halilović posljednji put zaigrao kod novog trenera Markusa Gisdola, a prošlog vikenda u gostujućem remiju kod HSV-a opet ga nije bilo niti u kadru. Počela su čak i medijska nagađanja o njegovom mogućem transferu.

"Zbilja je čudno kada klub prati nekog igrača godinama i onda ga otpiše nakon par sati na terenu", kratko je komentirao Barbarez o 'slučaju Halilović'.

Bayer Leverkusen's Sergej Barbarez (R) and Tranquillo Barnetta celebrate a goal against Galatasaray during the UEFA Cup round of 32 second leg soccer match in Leverkusen February 21, 2008.  REUTERS/Ina Fassbender   (GERMANY) - RTR1XDR1
REUTERS/Ina Fassbender
Sergej Barbarez (desno)

Kako bilo, od dolaska trenera Markusa Gisdola Halilović ne dobiva priliku za igru. Ove je sezone skupio ukupno šest bundesligaških nastupa, od kojih je posljednji bio 21. listopada protiv Eintrachta. Zadnje dvije utakmice uopće nije bio u kadru (Borussia Dortmund i Hoffenheim), dok je utakmicu prije toga protiv Kölna bio u kadru, ali nije nastupio.

Linker
16. travanj 2024 02:01