Action Images via Reuters
POTEZ ZA RASPRAVU

I NAKON HRVATA OPET HRVAT - SLAVEN BILIĆ SE VRAĆA U ZEMLJU GDJE JE POSTAO NOGOMETNI SUPERSTAR? 'On je prvi na listi želja, razgovori su već obavljeni'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2017. 14:50

Nakon otkaza u West Hamu, Slavena Bilića se povezivalo s nekoliko engleskih klubova (najozbiljniji je navodno West Bromwich), a u igru se proteklih dana, po pisanju turskih medija, uključio i turski velikan Galatasaray.

Igor Tudor u ponedjeljak je dobio otkaz u Galatasarayu, a čelnici kluba krenuli su u potragu za njegovim nasljednikom i našli ga, navodno, u jednom drugom slavnom hajdukovcu. Jedan od ozbiljnih kandidata upravo je bivši hrvatski izbornik, koji je od 2013. godine do 2015. godine uspješno vodio Bešiktaš.

Turski Fanatik piše kako je direktor Galatasaraya Cenk Ergün već obavio nekoliko razgovora s Bilićem i predstavio mu klupske planove. Na Ergünovu popisu još je nekoliko velikih imena - Laurent Blanc, Thomas Tuchel i Ronald Koeman.

coach Igor Tudor of Galatasarayduring the Turkish Spor Toto Super Lig football match between Galatasaray SK and Osmanlispor FK on May 19, 2017 at the Türk Telekom Arena in Istanbul, Turkey.(Photo by VI Images via Getty Images)
VI Images via Getty Images / VI-Images via Getty Images
Igor Tudor

Tudor je na klupi Galatasaraya sjajno otvorio ovu sezonu, doveo klub do drugog mjestu, ali navijači i vodstvo kluba nisu mu oprostili poraze od najvećih konkurenata i probleme u svlačionici.

Sličan problem imao je i Bilić u Bešiktašu, gdje je postao velika zvijezda i van terena, imao solidne rezultate, ali je na kraju dobrim dijelom morao otići zbog loših rezultata u okršajima s najvećim rivalima.

Linker
03. svibanj 2024 21:47