REUTERS/Charles Platiau / REUTERS
VELIKA KONKURENCIJA

I SANTINI BI, ČAČIĆU Izbornik ne zna kud bi s napadačima, kad li eto nove glavobolje: 'Koliko moram zabiti za poziv? 15? Je li to dovoljno? ili 25?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2016. 14:44

Napadač Caena Ivan Santini je u intervjuu jednim francuskim dnevnim novinama otkrio svoje poglede oko reprezentacije Hrvatske.

Santinijeva karijera ide uzlaznom putanjom, a ove je godine postigao pet golova za Caen u Le Championnatu. Dobra forma ne promiče ni Francuzima, ali 28-godišnji Zadranin s velikom rezervom govori o eventualnom nastupu za Vatrene.

- Reprezentacija je najveći san, tjera te da traješ u nogometu. Dajem sve od sebe, ali nisam optimističan. No, i dalje sanjam - izjavio je Santini, inače ponikao u NK Zadru.

Kasnije je igrao za Freiburg i Standard, a konkurencija u hrvatskom napadu je jako velika. Izbornik Ante Čačić ima velikih muka zadovoljiti sva tri napadača (Mandžukić, Kalinić, Kramarić) i teško je reći gdje bi se tek Santini ugurao.

- Hrvatska ima dobre napadače. Koliko moram zabiti za poziv? 15? Je li to dovoljno za poziv? ili 25? Ne, svi znaju koliko je teško zabijati u Francuskoj. Na dobrom sam putu, stvaramo puno šansi, ali u Francuskoj se ne zabija lagano. Nikome. Mislim da bi bilo dobro da zabijem između deset i 15 - zaključio je Santini.

Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

Linker
04. svibanj 2024 14:26