'ŽELIMO DA I DINAMO ZARADI'

Ibanez odbio potpisati ugovor i ne ide u Brazil! Dva kluba žele Argentinca!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. prosinac 2012. 17:04

U medijima se pojavila informacija da Luis Ibanez neće na pripreme Modrih u Brazil, te da će trenirati s juniorima. Priču znate, Ibanezu istječe ugovor s Modrima na ljeto, a novi nije i ne želi potpisati. Slijedom informacije nazvali smo njegovog savjetnika Darka Alegića koji nam je kazao.

- Ibanezu nitko iz kluba nije kazao da neće na brazilske pripreme, te da će trenirati s juniorima. Ako je ta informacija točna, onda to smatramo kao pritisak kluba.

Za Ibaneza je po Alegiću zainteresirano pet klubova.

- Danas će u Maksimir doći predstavnici dva kluba i Dinamu donijeti konkretne ponude. Mi ne želimo da Luis ode bez odštete, želimo da i Dinamo zaradi. Naravno, u tim klubovima Ibanez će zarađivati mnogo više nego u Dinamu, pa je njegova želja za odlaskom logična.

Što će se dogoditi ukoliko Zdravko Mamić odbije obje ponude?

- Ibanez je onda spreman na svaku odluku kluba, pa i da ne trenira s momčadi. U tom slučaju će na ljeto otići kao slobodan igrač.

Za Ibaneza je bilo zainteresiranih u ljetnom prijelaznom roku, ali je problem nastao zbog činjenice jer je kod trenera Čačića igrao vrlo malo, a isto tako nije uhvatio svoju poziciju na lijevom boku jer je Čačić stalno rotirao. Ibanez je igrao čak i desno krilo! Glavno pitanje mogućih kupaca uvijek je bilo - pa na kojoj poziciji igra Ibanez?

Linker
20. svibanj 2024 03:07