foto: youtube
IZNERVIRANI STRATEG

IGOR TUDOR PUKAO K'O KOKICA 'Kažete da pronađem kemiju! Ma kakvu je*** kemiju?'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 23. studeni 2015. 15:02

Momčad PAOK-a nalazi se u velikim problemima u grčkom prvenstvu. Nakon što je u posljednja dva kola uhvatio tek dva boda, ekipa Igora Tudora nalazi se na 6. mjestu s čak 14 bodova zaostatka za vodećim Olympiakosom.

U PAOK-u su uoči ove sezone potrošena velika sredstva ne bi li bili konkurentni u borbi za naslov, ali iz kola u kolo rezultati su sve lošiji i kako stvari zasada stoje, ne samo da je prvenstvo vrlo vjerojatno izgubljeno, već je i mjesto koje vodi u europska natjecnja pod velikim uptinikom.

- Igramo katastrofalno, ali nije mi jasno da neki igrači kao da prvi put igraju nogomet. Znam dobro u čemu je problem, ali ne mogu to reći javno. Neki igrači nisu u formi, neki nisu igrali, za neke je pritisak prejak i kad se sve zbroji to je previše problema - kazao je Tudor.

Igor Tudor bio je na posljednjoj press konferenciji bio vidno nervozan. Također valja napmenuti kako su u jednom trenutku igrače navijači čekali ipsred svlačionice.

- I što sad? Što bi se trebali bojati onih koji vole PAOK? Ako ne mogu igrati nogomet, neka se prime baleta. Da, idite na balet. Ako ne možete igrati u PAOK-u, idite u drugu grčku ligu – govorio je Tudor.

Tudor je također naglasio kako je uvijek problem u treneru, a ne u igračima.

- Ti igrači su bili dobri, ali sada više nisu! Najlakše je reći da trener treba pronaći kemiju! Ma koju je*** kemiju?

Linker
24. svibanj 2024 17:06