Ronaldo i Ramsey
 Isabella BONOTTO / AFP / ISABELLA BONOTTO AFP
JOŠ NEVIĐEN POTEZ

IGRAČI JUVENTUSA SAMOINICIJATIVNO SE ODREKLI SVIH SVOJIH PRIMANJA DO KRAJA SEZONE! Talijanski prvak jako pomaže nastavak teške borbe s koronavirusom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2020. 21:28

Sportaši diljem svijeta, ponajviše oni koji najbolje zarađuju, odriču se dijela svojih plaća, honorara, prihoda kako bi pomogli nekome u nevolji u jeku ove velike humanitarne krize. Dok se neki igrači u pojedinim klubovima protive smanjenju plaća, u redovima talijanskog prvaka Juventusa nemaju tih problema.

Igrači su se naime, kako to stoji u objavi na službenim stranicama kluba - odrekli svojih plaća do kraja sezone!

Klub će ovim potezom uštedjeti čak 90 milijuna eura, a vijest su objavili na svojim društvenim mrežama.

"Postignut je dogovor između nogometaša Juventusa i uprave kluba prema kojem će se igrači odreći svojih plaća za sljedeća tri mjeseca, točnije do kraja tekuće nogometne sezone", objavio je Juventus pa dodao:

"Ovom mjerom klub će uštedjeti 90 milijuna eura u ovom ekonomski teškom trenutku u kojem se svijet bori s pandemijom koronavirusa", napisali su iz Juventusa.

Podsjetimo, u Barceloni se još uvijek pregovara o modalitetu daljnjeg isplaćivanja igrača nogometne, košarkaške i rukometne momčadi, dok je primjerice u Dinamu oko tog pitanja izbio potpuni kaos. Trener Bjelica, sad već bivši mu stručni stožer i igrači odbili su prijedlog kluba da im se smanje primanja, a onda je uprava kluba iz Maksimira potjerala čitav stručni stožer osim trenera Bjelice.

Linker
19. travanj 2024 13:31