AFP
SKANDAL U BUNDESLIGI

Iličević sa suigračima pio u diskoteci, skrivio prometnu nesreću, pa otišao u bordel

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 06. srpanj 2011. 13:07

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivo Iličević, inače igrač njemačkog Kaiserslauterna, u subotu navečer odlučio se za izazak sa svojim klupskim kolegama, golmanom Tobiasom Sippelom te Thanosom Petsosom, no njihov provod nije završio kako su planirali, prenosi Bild.

Naime, nakon što su se lijepo opustili u jednoj od diskoteka, trojac se zaputio prema industrijskoj četvrti, poznatijoj kao 'Eros Center', gdje su se prvo sa Sippelovim BMW-om M3 'zakucali' u jedan od parkiranih automobila, da bi se potom parkirali samo nekoliko metara dalje i kao da se ništa nije dogodilo odšetali prema bordelu.

Cijeli događaj i scenu na parkingu vidio je jedan od stanara u obližnjoj zgradi te pozvao policiju koja je vrlo brzo pronašla razuzdanu trojku u bordelu . U najboljoj formi bio je vratar Sippel kojem je izmjereno 1.6 promila. Iako su nogometaši prošli bez privođenja i bez noćenja u policiji očekuju ih dodatne kazne, a najveća očekuje vozača Sippela.

- Čuli smo za optužbe, no ne želimo ništa komentirati dok istraga ne završi - kratko je rekao jedan od direktora u Kaiserslauternu Stefan Kuntz

Linker
17. svibanj 2024 06:48