Božidar Vukičević/CROPIX
POJAČANJA NA POLJUDU

Iluridze se ispričavao zbog gola, Bukva: 'Imam njemački mentalitet i bosanski vic'

Jens Andersson ustvrdio je da Mario Pašalić ostaje u Hajduku i neće prihvatiti ponudu Catanije jer je jako vezan uz splitski klub
Piše: Alen OrlićObjavljeno: 02. rujan 2013. 15:40

Hajduk je predstavio svoja igračka pojačanja, Gruzijca Giorgija Iluridzea i Austrijanca BiH porijekla Harisa Bukvu. Falio je samo Kamerunac Thierry Makon Nloga, ali za njega Hajduk još nije dobio čiste papire pa više nije ni sigurno hoće li Splićani uzeti ili neće.

Iluridze je uzeo dres s brojem 11, a Bukva 21. Prvi je napadač, a drugi ofenzivni vezni. obojica znaju gdje dolaze i što se od njih očekuje.

Gruzijac je pobrao simpatije kad je rekao da se ispričava što je Hajduku zabio gol na Poljudu kojim je njegov dojučerašnji klub Dila Gori izbacio Splićane iz Europe. Bukva je pak priznao da ima njemački mentalitet i bosanski vic u igri i da je zbog Hajduka odbio sve druge ponude.

Sportski direktor Jens Andersson ustvrdio je da Mario Pašalić ostaje u Hajduku i neće prihvatiti ponudu Catanije jer je jako vezan uz splitski klub. Hajduku se smiješila odštete od 1,5 milijuna eura,. a ovako će ostati prazne blagajne jer se do zadnjih sati prijelaznog roka još nitko nije prodao.

Linker
18. svibanj 2024 19:28