SHANGHAI, CHINA - AUGUST 08: Mario Mandzukic celebrates a goal with his teammate Paul Labile Pogba of Juventus FC during the Italian Super Cup final football match between Juventus and Lazio at Shanghai Stadium on August 8, 2015 in Shanghai, China. (Photo by Lintao Zhang/Getty Images)
 Lintao Zhang / Getty Images / 2015 Getty Images
ZAPANJUJUĆA PONUDA

Internetom se proširila priča o nevjerojatnom transferu: 'Pažnja, pažnja! Ovo je najveći posao godine!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2015. 00:59

Na pomolu je najveći nogometni transfer ovoga ljeta, javljaju u petak navečer pojedini talijanski, španjolski i engleski mediji. Sve je počelo nakon što je talijanski novinar Tancredi Palmeri na Twitteru objavio 'superbombu'.

Chelsea je, navodno, samo dan nakon dovođenja Pedra iz Barcelone ponudio Juventusu nevjerojatnih 120 miljuna eura za francuskog veznjaka Paula Pogbu.

"Pažnja, pažnja! Ovo je najveći posao godine. Chelsea je Juventusu ponudio 120 milijuna eura za Paula Pogbu. Juve ne želi prodati, ali jasno je da više od ovog iznosa neće dobiti", napisao je Tancredi i pokrenuo lavinu u talijanskim, engleskim i španjolskim medijima.

Priču je potom objavio i talijanski portal Calcio Napoli, a uskoro i britanski dnevni list The Daily Express s naslovom: 'Chelsea je poslao zapanjujuću ponudu za Pogbu samo 24 sata nakon što je Manchester Unitedu preoteo Pedra!".

Koliko je cijela priča ozbiljna u moru lažnih transfera koji se pred kraj prijelaznog roka javljaju iz sata u sat, saznat ćemo uskoro. Znakovito je da je isplivala samo nekoliko sati nakon što je menadžer Chelseaja Jose Mourinho odbio demantirati kako je klub sa Stamford Bridgea zainteresiran za Pogbu.

Linker
24. rujan 2024 07:16