LOV NA RUTINERE

Iskusni frajeri izvukli bi Rijeku, bivši kapetan Dinama Igor Bišćan seli na Kantridu!?

Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 24. ožujak 2012. 22:59

Rijeka je lakomisleno i suprotno inicijativi donedavnog trenera Ive Ištuka u strahovito opasne proljetne izazove ušla s premladom momčadi. U pet proljetnih kola: dva poraza, dva remija i jedna pobjeda, ali ne ostvarena igrom, nego bez borbe. I... na Kantridi sva zvona zvone na uzbunu. Blagajna nikad punija, a nakon 38 godina prijeti Druga liga!

- Budući smo u situaciji u kakvoj jesmo, moramo ojačati momčad. Prvi korak je dovođenje Ivana Bošnjaka, renomiranog imena koje će svojim igračkim umijećem, iskustvom i pozitivnim karakterom pomoći da sezonu uspješno privedemo kraju - komentira odnedavni sportski direktor Srećko Juričić.

- Sada je teško naći one koji odmah mogu predstavljati pojačanja jer gotovo sva potencijalna nova imena ove godine nisu odigrala ni utakmice. No intenzivno radim na tome da ne stanemo na Bošnjaku i imam još dva-tri imena u kombinaciji.

Jurica Vranješ stiže u ponedjeljak. Mislili smo ga dovesti za sljedeću sezonu, ali učinit ćemo sve što možemo da bude spreman kroz sljedeća 3-4 kola, a premda ga još nisam nazvao (jučer oko 10.00, nap. a.) razmišljam i o dovođenju Igora Bišćana! - najavio je Juričić.

I upravo je Bišćan vjerojatno jedini koji bi Rijeci predstavljao trenutno pojačanje. Nakon niza tegoba s ozljedama ovog je proljeća odigrao tri puta po 90 minuta, forma nije upitna, a ako bi pristao doći u Rijeku, još bi manje upitan bio motiv.

Posebno za 21. travnja i Rijeka vs. Dinamo na Kantridi! Polivalentan i dokazano kvalitetan igrač koji jednako dobro može odigrati u defenzivnom dijelu veznog reda ili u sredini obrane, definitivno bi bio momentalna vrijednost više.

Rutiner je, naravno, jer Rijeci upravo to treba. Pa je potpisala 33-godišnjeg Bošnjaka, na korak je do potpisa sa 32-godišnjim Vranješom, a kani pokušati dovesti i 33-godišnjeg Bišćana.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a

Linker
24. rujan 2024 10:30