Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
PROIGRAO NAKON ODLASKA S POLJUDA

ISTOGA DANA KAD JE HAJDUK ISPAO IZ KUPA, ON JE ZABIO ČAK ČETIRI POGOTKA! Odbačeni hajdukovac briljira nakon odlaska s Poljuda!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2019. 09:55

Istoga dana kad je Hajduk ispao u osmini finala Hrvatskog kupa od Gorice, jedan je napadač splitskih Bilih postigao četiri pogotka. Kako? Jednostavno. Očito je da su iz splitske struke pogriješili kada su na posudbu poslali Adama Gyurcsa. Mađarski golgeter u srijedu je u pobjedi svog kluba, Puskas Akademije od čak 15:0 dakle, četiri puta tresao mrežu poraženog Maglodija u drugom kolu mađarskog kupa.

Gyurcso je tako samo nastavio pozitivan trend svoje forme koju iz tjedna u tjedan dokazuje i u prvenstvenim nastupima u zemlji naših sjevernih susjeda. U ligi je zabio četiri pogotka, a nakon "četvorke" u kupu sada za Puskas Akademiju ima ukupno osam zgoditaka u sedam nastupa.

Zagreb, 030319.
Gradski stadion Zapresic.
Nogometna utakmica seniora 1.HNL 23.kola izmedju NK Inter Zapresic i HNK Hajduk.
Na fotografiji: Adam Gyurcso.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

U Hajduku imaju opciju njegovog povratka na zimu, a s obzirom na trenutno stanje napadačkog kadra na Poljudu, nije isključeno da za time i posegnu. U bijelom dresu trenutno je stao na 12 pogodaka i 17 asistencija kroz 55 nastupa.

Linker
18. travanj 2024 06:42