Ranko Suvar / CROPIX
OBJAVLJENO NOVO IME NA DROSINI

ISTRA SE 'ZAHVALILA' IKONI HRVATSKOG NOGOMETA I POVUKLA HRABAR POTEZ Ovo je novi najmlađi trener Hrvatske nogometne lige

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 15. lipanj 2019. 20:30

Istra 1961 i službeno ima novog trenera. Kao što se moglo i pretpostaviti, Ivan Prelec vodit će Puljane u novoj sezoni. Kako sada doznajemo, Prelec je od samog početka bio ponuđen klubu s Drosine i na prvu im se svidio. Kako je vrijeme odmicalo, odnosno kako su pregovori tekli, bilo je sve jasnije da će Prelec i Istra naći zajednički jezik, a sad je došlo i do službene objave na stranicama kluba.

Okrenuli smo broj novopečenog trenera Istre, nadali smo se da će nam kazati koja je njegova vizija Istre, kako je došlo do kontakta itd., međutim, razgovarati nije mogao.

"Imam dogovor s klubom da ne komuniciram s medijima sve do ponedjeljka, kad je na rasporedu prozivka i moje predstavljanje. Nadam se da me razumijete, nakon toga ću biti otvoren za sve razgovore", rekao nam je Prelec.

Zagreb, 130518.
Gradski stadion Gorica.
Druga liga, 2.HNL,32.kolo , utakmica HNK Gorica - Sibenik S.D.D.
Na fotografiji:  Ivan Prelec.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Ivan Prelec s 31 godinom postao je i najmlađi trener u HNL-u, s trona je skinuo Dinu Skendera iz Osijeka. Upravo zbog njegove mladosti mnogi su u Puli skeptični zbog ovog odabira. No sigurno da Prelecu treba dati podršku, vjerovati u njegovo znanje. Uostalom, ako je Nagelsmann uspio u Hoffenheimu, zašto Prelec na bi na Drosini? Naravno, puno se toga mora posložiti, ali tko zna, možda će baš ovo biti jedna od prekretnica u Istri.

Linker
04. svibanj 2024 04:15