REUTERS/Kim Kyung-Hoon
NEIZVJESNI TRENUCI

IVAN RAKITIĆ ZABIO MAESTRALAN GOL, A UMJESTO ČESTITKE STIGLO JE UPOZORENJE TRENERA 'Bio je naš važan igrač, ali ne znam hoće li to opet biti...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. srpanj 2019. 19:49

Nakon prijateljske utakmice između Barcelone i Chelseaja u japanskoj Saitami oglasio se trener Katalonaca Ernesto Valverde.

Barcelona je poražena s 2:1, a najsvjetliji trenutak susreta bio je gol Ivana Rakitića u prvoj minuti sudačke nadoknade. Rakitić je odigrao cijelo drugo poluvrijeme zamjenivši Sergija Busquetsa na poluvremenu.

Valverde je komentirao status Rakitića, koji se medijski cijelo ljeto dovodi u kontekst potencijalnog odlaska s Camp Noua. Hrvatski igrač konstantno je naglašavao kako želi ostati, a čini se da bi ove sezone mogao imati žestoku konkurenciju u borbi za minutažu.

"Rakitić je bio naš važan igrač, a ne znam hoće li to biti i ove sezone. Novi igrači dolaze i mora se mjesto zaslužiti svake sezone. On je bio važan i može opet biti", rekao je Valverde.

Vjeruje se da je trener mislio na Rakitićev status prvotimca, budući mnogi vjeruju kako će ga iz momčadi izgurati novopridošli Frenkie De Jong.

Komentirao je Valverde i debi Antoinea Griezmanna u Barceloninom dresu po transferu iz Atletico Madrida.

"Mora se još priviknuti na našu igru, ali on je uvijek loša vijest za suparničke momčadi. Očekujemo puno od njega", objasnio je Valverde.

Linker
03. svibanj 2024 20:41