Gabriele Maltinti Getty Images
NACIJA JE U ŠOKU

IZ BOLNICE SE JAVIO 'OTAC NOGOMETA' I UMIRIO MILIJUNE LJUDI! Tweet koji je smirio sve širi se brzinom munje: 'Ne bojte se...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. ožujak 2020. 21:58

Ako u turskom nogometu postoji živuća legenda i hodajuća institucija, da se malo poigramo epitetima, onda je to svakako Fatih Terim. Nekoliko puta bio je, i još uvijek je trener Galatasarayja, bivši turski izbornik, čovjek po kojemu ime nosi stadion Basaksehira...

Nažalost, Terima ne spominjemo u kontekstu osvajanja nekog novog trenerskog trofeja, već iz razloga što je pozitivan na koronavirus. Mnogi sportski djelatnici postali su zaražene osobe koje sada svoju utakmicu igraju na nekom drugom terenu.

Turska je dugo odbijala valove korone, tamošnja sportska natjecanja utihnula su među zadnjima, ali i tamo je sve prestalo prošlog tjedna. Iako je popularnom "Imperatoru" danas već 66 godina te samim time spada u rizičnu skupinu, oglasio se putem svog Twittera i poručio da je u redu.

- Rezultati mog testa na koronavirus bili su pozitivni. U bolnici sam, u dobrim rukama. Ne brinite, čujemo se uskoro - napisao je Terim.

Linker
25. travanj 2024 15:49